:)


    apa istimewanya HAFIZ??

    Share

    madie15

    Posts : 3
    Join date : 2009-04-30
    Age : 27
    Location : batu pahat,johor

    apa istimewanya HAFIZ??

    Post  madie15 on Thu Apr 30, 2009 9:55 pm

    blog ni nmpk sepi..maybe tak ramai yang tahu.
    nevermind,biar saya mulakan topic kat sini..

    apa istimewanya HAFIZ pada korang??
    kalau saya,istimewanya HAFIZ coz;
    suke tengok HAFIZ ketawa Very Happy mase kat diari.
    2ndly,HAFIZ ada bakat.suara dia memang best..

    apa pula pendapat korang??

    tunfatimah

    Posts : 12
    Join date : 2009-05-07
    Age : 33
    Location : Kuala Lumpur

    Re: apa istimewanya HAFIZ??

    Post  tunfatimah on Thu May 07, 2009 4:04 pm

    hafiz...hafiz...hafiz...

    istimewanya mesti lah rambut hehehehe

    ehm sbnrnya istimewa dia sbb dia ada bakat besar....

    siapa sangka anak muda seperti dia mempunyai bakat sebesar itu...

    kalau tgk diari mmg tak byk yg boleh tarik minat org utk menonton dia sbb

    "watak" pelajar lain lebih menyerlah....

    sampaikan astro buat cite pasal basuh pinggan utk bykkan paparan mengenai hafiz...

    but dia boleh pergi sejauh aizat...so fans hafiz jom AFUNDI10 HAFIZ ke 32999
    avatar
    anissofea

    Posts : 6
    Join date : 2009-05-11
    Age : 27
    Location : Puchong, Selangor

    hafiz.

    Post  anissofea on Tue May 12, 2009 10:54 pm

    istimewanya hafiz??

    he's such a great singer. suara die tak ada lagi dalam malaysia neh.
    die versatile. bagi je lagu ape kt die, even susah mane pun, he will trying his very best to give a GREAT performance just for his fans. he never let us down wit all his performance.
    kan?? dats special in him.

    he good in singing, dancing, and also in acting as well.
    dis is what malaysian wants.
    not only in a particular subject, but in all the field of industri hiburan in malaysia neh.
    dats is hafiz. an ikon to all teenagers in malaysia.
    to hafiz, dun worry. u have such a huge and great fans waiting for u outside.
    n also ur families dat always supporting u in all the ways.

    go hafiz!!
    i believe u can fly.!!
    Surprised
    avatar
    judabenhur

    Posts : 16
    Join date : 2009-05-12
    Age : 33
    Location : PENANG

    Re: apa istimewanya HAFIZ??

    Post  judabenhur on Wed May 13, 2009 9:24 am

    Apa Istimewanya HAFIZ??? WOW!!! Dia mmg instimewa!!!
    HAFIZ punyai satu suara yang belom dihasilkan dalam industri...nyaring dan lunak! mmg best!
    Disamping pakej rupa dan rambut serta gayanya yang bersahaja membuat ramai peminat menyukainya!
    of course dia comel...BUT!!! comel yang berisi which is mean dia menggunakan anugerah TUHAN dengan bijak!

    Sepanjang mengikuti diari2 saya mendapati HAFIZ mudah bergaul dan really outgoing memandangkan umur yang masih mentah TAPI AWAS!!! mentah bukan sebarang mentah! mentah yang sedia untuk menggegarkan satu MALAYA!!!
    TAHNIAH HAFIZ sebab berjaya menawan hati saya sekeluarga untuk melekat depan TV menonton beliau setiap hari! diulangi SETIAP HARI!!! memang beliau telah membawa satu IMPAK yang begitu mendalam dalam kehidupan kami sekeluarga!

    HAFIZ juga mampu bertutur dan menyanyi dalam dwibahasa yang begitu baik...bijak mengalunkan lagu mengikut kreativiti dan pengalaman sepanjang di akademi! kami mmg mengagumi bakat anda HAFIZ!!! dan.......kami begitu teruja menanti kemunculan ALBUM SULUNG HAFIZ nanti!!! yahooo....

    GO HAFIZ!!! KEEP UP UR GOOD WORK!!! bounce bounce bounce bounce bounce bounce

    chua

    Posts : 2
    Join date : 2010-01-11

    He has his own style and very honest to his work

    Post  chua on Mon Jan 11, 2010 11:59 pm

    Hafiz really like little Michael Jackson. Got own style and very honest to his work. I'd love to see him become successful singer, composer and songwriter. Dia macam Amylea Azizan. Very honest person. Melalui NST tahun lalu, kedua-dua anak muda ni telah bertemu di studio untuk joint interview. Chemistry mereka FANTASTIC! I hope Hafiz will excel in life, seperti kata Amylea, soar like the eagle (she is a LANGkawi girl la, heehee).

    Sponsored content

    Re: apa istimewanya HAFIZ??

    Post  Sponsored content

      Similar topics

      -

      Current date/time is Mon Dec 11, 2017 7:31 pm